Voor uw agenda: open ochtend 29 december

geplaatst in: Geen categorie | 0

D.V. vrijdag 29 december hoopt de bibliotheek weer een open ochtend te organiseren. Met veel enthousiasme is de commissie bezig om van alles te bedenken rond het thema: vreemdelingschap.

Vanaf 24 november staan er bij de bibliotheek blanco kaarten op de balie die u mee kunt nemen om een bericht in de binnenkant te schrijven voor mensen in Oekraïne, Israël en zendingswerkers van de ZGG. We hopen na de open ochtend de kaarten naar de verschillende doeleinden te versturen. We willen de kinderen vragen om ook mee te doen, misschien kunnen jullie de voorkant maken en je ouders een bericht in de binnenkant! Lever de gemaakte en geschreven kaarten in bij uw bibliotheekbezoek.

Voor de open ochtend zoeken we ook nog tweedehands boeken. Heeft u boeken die u niet meer leest en kwijt wilt, dan kan dat bij ons tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Reacties zijn gesloten.